Cabana Nyergestető

Cabana Nyergestető

Cabană / Ture off-road


Despre

Cabana turistica Nyergestető este situată pe coasta de sud a Bazinului Csík din sud-vest și sud-est de Cașinu Nou la 875 m deasupra nivelului mării. Cel mai faimos pilon memorial al Munților Ciuc, amintiri de una dintre ultimele bătălii ale revoluției maghiare din 1848-1849, este un simbol peren de patriotism. Pădurea din apropiere este nu numai cimitirul soldaților căzuți în anii ’48 – 49’, ci și ultimul loc de odihnă al victimelor invaziilor turco-tătare din 1550 și 1660. 
Locația geografică a unității turistice, liniștea pădurii și aerul bogat cu miros de pini toate contribuie la o experiență relaxantă. 
Oferim cazare în patru camere cu trei paturi pentru 12 persoane. 
Camerele noastre au băi separate și toalete. Două camere au un pat matrimonial și un pat single și o terasă panoramică cu vedere la valea Kászon, iar celelalte două camere au câte trei paturi de o persoană fiecare. 
În ciuda contextului rustic, există și acces la internet și televizor. 
Oaspeții noștri pot folosi bucătăria casei noastre de oaspeți, grătarul de grădină. Oferim mic dejun, demipensiune sau pensiune completă la un cost suplimentar.

Cafeaua noastră poate găzdui 25 de persoane confortabil, iar terasa are o capacitate de până la 51 de persoane. 
Repertoriul nostru muzical exigent cuprinde stilul muzicii rock folclorice și patriotice, reamintind evenimentele istorice.

Bucătăria noastră se bazează în principal pe nevoile oamenilor secui. În plus față de mâncare la grătar, servim mese pregătite în ceaun. Pentru oaspeții noștri care au rezervare vom servi un meniu multi-curs bazat pe consultare anterioară.

Stele

  • 3 stele

Localitate

  • Cozmeni

Photo Gallery

Alte sugestii

Climber Taxi - Harghita-Băi

Experienţe / Ture off-road

Cabana Uni-Kom

Cabană

Cabana Bucin & Sauna Village

Cabană

Ture cu ATV-urile - Fáradt Bakancs

Ture off-road

Aventură 6X6 cu CROCODILUL

Ture off-road