Complex Turistic Bege Resort

Complex Turistic Bege Resort

Cazare Family-friendly / Pensiune / SPA, Wellness


Program

Deschis
Vezi programul

Address

Ciumani 537050, Romania

Despre

Complexul Turistic Bege Resort este situat în inima munților Gurghiului, la doar 9 km de centrul comunei Ciumani, Jud. Harghita. Așteptăm stimații noștrii oaspeți într-un loc mirific înconjurat de munte cu aer proaspăt, departe de urban, de zgomot și poluare.

Ne-am gândit la safisfacerea nevoilor oaspeților noștrii, care pe lângă relaxare doresc și alte activități. Așadar, oaspeții noștrii pot beneficia de o gamă largă de activități, indiferent de sezon.
Pentu cei pasionati de pescuit, avem la dispozitie 3 lacuri, cu păstrăvi si crab, amenajate în jurul pensiunii, unde pescarii au posibilitatea să prepare peștele prins, la grătarul acoperit din curte. Deasemenea, avem pregătit în curte grătar, special amenajat pentru ceaun. NU se asigură lemn şi cărbuni pentru grătar.
Pentru iubitorii de înot, avem o piscină acoperită de 15 m lungime, cu adâncime de 1,50 m, cu temperatura apei, menținută constant la 28-30 grade.
O altă atracție a pensiunii noastre, o reprezintă ciubărul de lemn cu apă sărată, cunoscută încă din Evul Mediu pentru proprietățile benefice asupra organismului. Din cele mai vechi timpuri hidroterapia cu apă caldă a fost considerată a fi una dintre cele mai bune modalităţi de a găsi noi forţe revigorante pentru trup și suflet.
Sunt posibilități de practicare a sporturilor de iarnă în zonă: patinaj, snowmobile, sanie, schi. În comuna Ciumani sunt amenajate două pârtii de schi cu grad mediu și mare de dificultate.

Complexul Turistic Bege Resort (fosta Pensiunea Erdőszéli Székely), este locul unde confortul dumneavoastră este asigurat de cele mai bune servicii și facilități și unde vă puteți bucura de o ambianță caldă, relaxantă și rafinată, indiferent dacă sunteți într-o excursie sau din motive de afaceri. Complexul Turistic Bege Resort este o oază de liniște cu aer curat, înconjurată de munții și pădurile din jurul pasului Bucin. Amplasată întru-un cadru natural privilegiat, Complexul Turistic Bege Resort poate fi gazda dumneavoastră în orice anotimp. Primăvara vă puteţi declara sentimentele de dragoste în mirajul razelor de soare care deschid mugurii copacilor, vara puteţi petrece vacanţe cu familia făcând excursii la Cheile Bicazului şi în împrejurimi, toamna puteţi admira mantia arămie a pădurii sub un soare blând, iar în timpul iernii vă puteţi bucura de o atmosfera de sărbători cu aroma vinului fiert și un peisaj de basm.

Sperăm că în curând și dumneavoatră veți face parte dintre oaspeții noștrii și vă veți putea bucura de ospitalitatea noastră.

Condiții

  • Piscină
  • Ciubăr din lemn
  • Saună

Localitate

  • Ciumani

Photo Gallery

Alte sugestii

Boróka Vendégház

Camere de închiriat / Cazare Family-friendly

Casa de oaspeți "Csángó"

Camere de închiriat / Cazare Family-friendly

Merkur Apartments

Apartament / Cazare Family-friendly

Pensiunea Eden

Pensiune

Centrul Spa „Csángó Feredő”

Pensiune / Piscină, ștrand / Restaurant / SPA, Wellness