Apiterapie

Apiterapie se referă la utilizarea vindecătoare a produselor apicole și a albinelor. Produsele apicole conțin ingrediente active concentrate din plante, amestecate cu metaboliți, enzime speciale și hormoni ai albinelor. Produse de apiterapie de origine vegetală sunt de exemplu mierea, polenul, propolisul. Produsele de origine animală, adică produsele derivate din albine, sunt lăptișorul de matcă, veninul de albine și ceara de albine. Datorită caracteristicilor și naturii albinelor, acestea oferă o oportunitate pentru biorezonanță naturală și terapie cu aer de stup.

Aerul de stup ajută la tratarea următoarelor boli: alergii, boli ale sistemului imunitar, erupții ale pielii, afecțiuni respiratorii, bronșită, astm, tulburări ale somnului, sindromul de epuizare, anxietate, neliniște.

Terapia cu biorezonanță este recomandată pentru: stres, dureri, metabolism, hormoni, neurologie, relaxare, îmbunătățirea somnului, digestie, aport de oxigen, flexibilitate, coordonare, stimularea imunității, oboseală cronică, efecte antiinflamatorii, dificultăți de învățare.
Apiterapie

Alte sugestii

Echitaţie terapeutică
2024 - Anul adrenalinei
Clip de promovare turistică a județului Harghita 2023
Zilele Ţinutului Secuiesc
Bucătăria și Grădina Secuiască