Seară de gâscă de Sfântul Martin la Hanul Kassay
Culinar
Bilete:
150 RON
Gazdă:
Organizator:
Dates And Hours:
Duminică, 09 Noiembrie 2025
- Marți, 11 Noiembrie 2025
11:00 - 21:00
11:00 - 21:00
Despre
Trei zile, trei feluri, o experiență de neuitat!
Gâscă crocantă, gusturi tradiționale și o atmosferă caldă – te așteptăm cu drag între 9 și 11 noiembrie!
Rezervă-ți masa din timp – gâsca nu așteaptă!
Meniu:
Supă-cremă de cartofi cu pipotă de gâscă prăjită
Pulpe de gâscă coapte lent cu sos de ciuperci de pădure, piure de cartofi cu praz și varză roșie călită
Plăcintă cu mere și mac servită cu înghețată de vanilie
0723 164 585
Gâscă crocantă, gusturi tradiționale și o atmosferă caldă – te așteptăm cu drag între 9 și 11 noiembrie!
Rezervă-ți masa din timp – gâsca nu așteaptă!
Meniu:
Supă-cremă de cartofi cu pipotă de gâscă prăjită
Pulpe de gâscă coapte lent cu sos de ciuperci de pădure, piure de cartofi cu praz și varză roșie călită
Plăcintă cu mere și mac servită cu înghețată de vanilie
0723 164 585
Fotografii
Alte sugestii
7 Noi
DESCHIDERE: Páva – Miercurea Ciuc
Culinar
Începe la 12:00
|
Bulevardul Frăției nr. 30/B, Miercurea Ciuc, Románia