.png?locale=ro)
Experiență culinară de toamnă la Hotel SkiGyimes
Culinar

Bilete:
350 RON

Gazdă:

Organizator:

Dates And Hours:
Miercuri, 15 Octombrie 2025
06:30 - 20:00
06:30 - 20:00
Despre
Amuse Bouche
Tartar de sfeclă roșie cu brânză de capră
Carassia Brut Rosé
Măduvă de vită cu os
Pannonhalmi Apátsági Prior Rizling
Creier de miel în tempura, piure de țelină
Szijjártó Előd & Cseh Szilamér Chardonnay – Sommelier Selection
Supă cremă de dovleac
Világi Winery Rosé
Carne de cerb (farfuria premiată „Chef Kincsó”)
Făurar Roșu de Ceptura
Gogoșele cu brânză de vacă din Ghimeș
Blueberry Daiquiri cocktail
Petit Fours
Ceai sau Cafea
Chef: Szász Kincső & Kiss Hunor
Sommelier: Cseh Szilamér – Budapesta
Prețul cinei cu asociere de vinuri: 350 lei / persoană
Înscriere: 0366 733 000 sau info@skigyimes.ro
Tartar de sfeclă roșie cu brânză de capră
Carassia Brut Rosé
Măduvă de vită cu os
Pannonhalmi Apátsági Prior Rizling
Creier de miel în tempura, piure de țelină
Szijjártó Előd & Cseh Szilamér Chardonnay – Sommelier Selection
Supă cremă de dovleac
Világi Winery Rosé
Carne de cerb (farfuria premiată „Chef Kincsó”)
Făurar Roșu de Ceptura
Gogoșele cu brânză de vacă din Ghimeș
Blueberry Daiquiri cocktail
Petit Fours
Ceai sau Cafea
Chef: Szász Kincső & Kiss Hunor
Sommelier: Cseh Szilamér – Budapesta
Prețul cinei cu asociere de vinuri: 350 lei / persoană
Înscriere: 0366 733 000 sau info@skigyimes.ro