Experiență culinară de toamnă la Hotel SkiGyimes

Experiență culinară de toamnă la Hotel SkiGyimes


Bilete:

350 RON

Gazdă:


382/A, DN12A 390, Lunca de Sus 537155, Romania

Dates And Hours:

Miercuri, 15 Octombrie 2025
06:30 - 20:00

Despre

Amuse Bouche
Tartar de sfeclă roșie cu brânză de capră

Carassia Brut Rosé

Măduvă de vită cu os
Pannonhalmi Apátsági Prior Rizling

Creier de miel în tempura, piure de țelină
Szijjártó Előd & Cseh Szilamér Chardonnay – Sommelier Selection

Supă cremă de dovleac
Világi Winery Rosé

Carne de cerb (farfuria premiată „Chef Kincsó”)
Făurar Roșu de Ceptura

Gogoșele cu brânză de vacă din Ghimeș
Blueberry Daiquiri cocktail

Petit Fours
Ceai sau Cafea

Chef: Szász Kincső & Kiss Hunor
Sommelier: Cseh Szilamér – Budapesta

Prețul cinei cu asociere de vinuri: 350 lei / persoană
Înscriere: 0366 733 000 sau info@skigyimes.ro